zelfverzekerd naar de middelbare

Een nieuwe fase wat uiteraard mega spannend is voor jouw kind! Om jouw kind zelfverzekerd naar de middelbare school te laten gaan is er dit werkboek.

Het werkboek is verdeeld in drie stappen die jouw kind de handvatten geeft om krachitg zichzelf te zijn in zijn nieuwe omgeving.

jouw kind gelukkig

We willen het allemaal dat je kind gelukkig is. Niet alleen voor jouw kind is het een hele stap naar de middelbare school, ook voor jou als ouder/ opvoedondersteuner is het een grote stap. Jouw kind is straks geen kind meer maar een puber. Je wilt dat jouw kind de juiste keuzes maakt maar je hebt niet overal meer grip op! Waar je nog wel grip op kunt hebben is om jouw kind krachtig naar de volgende stap te leiden. Samen op een speelse manier het traject ingaan van zelfverzekerd naar de middelbare.

Heel veel plezier

Extra begeleiding in plannen en organiseren

De Kinderexpert biedt ook het 'Ik leer leren traject' aan voor eind basisschool- en begin middelbareschool kinderen. Met dit traject ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. Dit traject biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiƫnter leren. Oftewel kinderen leren hoe te leren.