droommethode

Een speelse interactieve methode voor alle kinderen om te voelen en ervaren dat het heerlijk is om jezelf te zijn.

Middels een fictieve reis met reismaatje Dani naar Superhelden-eiland waar van alles is te beleven en dromen uitkomen!

Ben jij blij met jezelf?

Hallo ouder/ opvoedonderstuener ben jij blij met jezelf? Weet jij als volwassenen wat je wel en niet wilt? Welke talenten jij hebt? Welke personen jou energie geeft? Doe jij bepaalde dingen uit gewoonte of omdat je het nu eenmaal zo geleerd hebt of omdat jij dit echt zo wilt? Wat is jouw droom? En als je alle vragen weet, heb je dit altijd geweten? Misschien sta je er nu bij stil of heb je dat eerder gedaan maar het is toch heerlijk als iemand daar oprecht geinteresseerd naar vraagd? Waarom wachten als het ook eerder kan.......

Joehoee hier is die dan de methode om in gesprek te komen met jouw kind om te ontdekken wat er speelt en leeft bij jouw kind. Deze methode is er dan ook voor iedereen en niet pas als er nood is en je met je handen in het haar zit omdat je jouw kind niet meer kunt bereiken (uiteraard kun je hem dan ook gebruiken) maar het is er voor NU, quality time samen met jouw kind en dat is het meest waardevol cadeau wat je jouw kind kunt geven.

Met deze methode zet jij jouw kind in zijn eigen kracht en werk je toe naar een op maat gemaakte droomdag voor jouw kind.


Dit is geweldig, een traject waarbij kinderen zonder dat zij het door hebben werken aan zelfvertrouwen omdat het zo kindgericht is opgezet.


Een duidelijk begin en eind wat zo magisch wordt afgesloten waardoor deze methode altijd bij zal blijven en de trotsheid vanuit het kind zelf komt.


Dit is een must have voor elk kind. Zoveel aandacht en liefde wat je met deze methode aan je kind kunt geven en vol zelfvertrouwen eindigen.


Kinderen laten dromen en mee helpen met de vervulling ervan. De oefeningen zijn pakkend en wat is het mooi om op jonge leeftijd mindset tips mee te geven.


Dit is nog handig om te weten

De droommethode is ontwikkeld voor kinderen vanaf eind zes jaar om samen met een ouder/ opvoedondersteuner te doorlopen.

De droommethode is geheel uitgeschreven een stappenplan zodat je als ouder/ opvoedondersteuner precies weet hoe je de droommethode kunt doorlopen.

De tijd van het starten met de droommethode tot het einde is ongeveer 14 weken. De live contact momenten met jouw kind zijn om de twee weken, per keer ongeveer 1 uur.

Je werkt toe naar een werkelijke droomdag van jouw kind en geloof dit: het is zo waardevol dat je vanaf nu elk jaar dit zal inplannen!

Stel dat mijn kind een onmogelijke droom heeft? Dromen zijn nooit maar dan ook nooit onmogelijk! Voor de droomdag kun je creactief er mee omgaan. Tips staan in de handleiding.

Je ontvangt bij aankoop de droommethode-handleiding, -werkmap, -paspoort, -ticket, -startersbrief digitaal.

Deze methode is een ondersteunend middel om kinderen in hun kracht te zetten, het is geen vervanging voor professionele begeleiding, daarvoor verwijst De Kinderexpert graag door naar professionele hulp.

Alles wat je ontvang nog op een rij

Traject uitleg

Hoe werkt de methode? Wat is de logica van de opdrachten? Hoe begeleid je jouw kind? Wat is de tijdsplanning? Dit alles staat in het ditale traject uitleg.Het werkplan

Een uniek, levendig, boeiend digitaal werkplan met ruim 50 pagina's voor elk kind. Het plan is geschreven aan kinderen waardoor het voor jou als begeleider makkelijk hanteerbaar is.


Een paspoort

Ik ga op reis en ik neem mee.... ja een paspoort. De methode is zo opgebouwd als een beleving. Het paspoort is een persoonlijk document voor jouw kind. Interessante vragen worden erin gesteld.

Je ontvangt deze in digitale versie.

een ticket

Van begin tot het einde is deze methode een beleving. Je werkt met jouw kind toe naar zijn/ haar droomdag waarbij er munten worden verzameld om de ticket te ontvangen. De ticket naar droomdag.

Je ontvangt deze in digitale versie.

start brief

Hoe neem je jouw kind mee in het traject om de methode toe te passen? Hiervoor is een pakkende brief gemaakt met Dani als afzender om de fictieve reis te beginnen.

Je ontvangt deze in digitale versie.

werk-bladen

Alles is digitaal aanwezig om jouw kind helemaal mee te nemen in dit traject en de droommethode toe te passen. Op een speelse manier jouw kind te laten ervaren hoe fijn het is om jezelf te zijn.

DE METHODE BESTEL JE VOOR EEN PRIJS VAN