LIVE workshops & coaching

in overleg - duur ongeveer 1 uur op locatie of mogelijk op de alpacaboerderij

prijs in overleg

Deze workhsop is voor kinderen vanaf 6 jaar

workshop SUPERHELDEN BESTAAN

Alle kinderen zijn "superhelden" als ze mogen zijn hoe zij zich voelen zodat ze in hun eigen kracht kunnen gaan staan en dit ook durven tonen. In deze workshop krijgen kinderen werkvormen aangeboden hoe je de "superheld" in jezelf naar boven haalt. De werkvormen komen o.a uit het boek '....jij bent mijn poepie'

Superheld zijn gaat over het staan in je eigen kracht en een zelfverzekerde mindset. Als we kinderen begeleiden in het uiten van gevoelens, gedachten en emoties helpen wij hen in een ijzersterke eigenwaarde.

Dus let's go together om alle kinderen te laten stralen en ze te laten zijn wie ze zijn want dan voelen zij zich een echte superheld!

Deze workshop kan geboekt worden voor op scholen, naschoolse opvang, kindhulpverleners-locaties of alle andere mogelijke ontmoetingsplaatsen voor kinderen. Met een groep op de alpacaboerderij (de locatie van De Kinderexpert) kan natuurlijk ook.

in overleg -   duur ongeveer 1 uur

   op locatie of mogelijk op de alpacaboerderij

25,- p.p

Deze workshop is voor iedereen van 18-99 jaar

workshop 'spelen met de vier elementen'

EEN TOOL OM IN TE ZETTEN VOOR JEZELF OF OM ANDEREN TE HELPEN KINDEREN, PUBERS, VOLWASSEN EN OUDEREN!

Heb jij een aarde-,lucht-, of vuurhand? Staan jouw huidpatronen in het teken van aarde, lucht, water of vuur? Zijn jouw kwaliteiten vurig, aards, luchtig of verwaterd? Interessant om te spelen met de vier elementen en handsgewijs jezelf of anderen te helpen in het ontdekken van wie je bent en wat je wilt.

Alles is verbonden met elkaar zo ook de vier natuurelementen. De natuur en wijzelf zijn ook de elementen, we zijn eruit opgebouwd en geven er uiting aan. Zo kunnen we vol vuur reageren vanuit onze innerlijke kracht, onze gevoelens laten stromen, ons geaard voelen, fantaseren en geconcentreerd of luchtig denken. Laten we spelen om dit inzichtelijk te maken.

Om de verbinding met de elementen te ervaren ga je in deze workshop zelf aan de slag waarna je het vervolgens kunt overdragen aan anderen.

workshop samen met jouw kind

Wil je begeleiding om samen met jouw kind creatief bezig te zijn met één van de vele werkvormen vanuit De Kinderexpert? Dit kan, we bespreken samen wat jouw intensie is en welk thema jij wilt toepassen in de workshop.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor de workhshop voor jou en jouw kind samen: toaal €75,- inclusief de benodigde materialen voor de workshop.

persoonlijke inhuur

Saskia van der Vijver oprichtster van De Kinderexpert is ook in te huren voor:

  • Kindercoaching in opvoedondersteunende- en scholingorganisaties (€74,- per uur inclusief btw)
  • Projecten gericht op kinderen (prijsafspraak in overleg)
  • Gepersonaliseerde werkplannen en werkboeken schrijven (prijsafspraak in overleg)
  • Jeugdzorg / kindhulpverlening trajecten (prijsafspraak in overleg)
  • Bestuurlijke/ management functies in de maatschappelijke branch gericht op kinderen (€98,00 per uur inclusief btw)

geldige diploma's, VOG en aansprakelijkheidsverzekering

*in Sassenheim en omstreken