werkvormen

Vele inspirerende speelse-,mindset-werkvormen. Creatieve opdrachten om samen met jouw kind(eren) te doen voor het uiten en ordenen van gedachten, gevoelens en emoties. Hallo superheld!

seminars

Vanuit diverse experts online speelse kinderworkshops en lezingen om kennis met elkaar te delen. Kennis over mindset, lichaam & geest, gevoelens & emoties bij kinderen en van alles voor jou als power ouder of professional.

tips

Alles wat met mindset voor kinderen te maken heeft is hier te vinden. Dit wordt gepresenteerd uit: 'De magische koffer van Dani. Dani is een personage wat van alles verzameld, De Kinderexpert laat dit zien.

ONLINE KINDERMEDITATIES VOOR ONTSPANNING & INZICHT

ALLE KINDEREN LATEN STRALEN!

Het ontwikkelen van een zelfverzekerde en veerkrachtige mindset in een vroeg stadium is van groot belang voor een succesvol en gelukkig leven. Als kinderen leren dat het uiten van gedachten, gevoelens, emoties en het gebruik van de juiste strategieën hen kan helpen om beter alles te plaatsen, voelen zij zich sterker. En sterker is zelfverzekerder en veerkrachtiger waardoor zij helemaal kunnen zijn wie zij werkelijk zijn en zichzelf een superheld voelen.


Groeien

Wat is het toch fijn en soms ook super lastig om kinderen te begeleiden in het groter worden! Fysiek zijn we er voor hen met alle verzorging die zij nodig hebben. Dit is al zo intens energiegevend om te doen dat we soms het helpen in groeien van mindset even laten voor wat het is. Of we denken dat het wel goed gaat zoals het gaat. En natuurlijk gaat het vaak goed maar wat nou als het nog beter kan en je jouw kind kunt helpen om het later in de volwassen jaren nog gelukkiger te beleven. Want zeg nu eerlijk jouw onzekerheden, lastige vaste patronen en uitdagingen zijn vaak te herleiden uit jouw kinderenjaren en als dat toen toch erkend zou zijn.......

Help mee om jouw kind te laten groeien met een zelfverzekerde mindset!veel gestelde vragen

  • Voor wie is de kinderexpert club geschikt? Voor iedereen die werkt en/ leeft met kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar
  • Wanneer kan ik starten? Direct na aanmelding kun je starten en krijg je toegang tot de online omgeving
  • Mijn kind is "gewoon normaal" heeft het dan ook zin? Jazeker de kinderexpert club is er juist voor het "gewone normale kind"
  • Moet ik pedagogisch onderlegd zijn? Nee dit is niet nodig, je krijgt juist in deze club veel handvatten aangereikt
  • Als ik een kindercoach of therapeut voor mijn kind nodig hebt kan ik dit dan vervangen door deze club? Nee, deze club is geen vervanging van een kindercoach of therapeut. Deze club is ondersteunend. De Kinderexpert kan wel op jouw aanvraag een doorverwijzing naar één van de kinderexperts aanbieden voor een persoonlijke coaching/ therapie sessie.