Fluistering->Luisterkindmethode®

Fluistering
luisterkind®

Een fluistering ook wel afstemming genoemd, wordt geschreven middels de luisterkindmethode®. 

Luisterkind is een methode om met jouw kind of jij als volwassene op afstand contact te leggen. Hierbij de antwoorden op vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct verandering door te zetten. Je krijgt helderheid en inzicht in wat er zich op dieper niveau afspeelt. Deze antwoorden worden vervolgens voor je opgeschreven en naar jou toegestuurd per mail.

Boekingsinformatie PDF Begeleidend schrijven

een fluistering middels de luisterkindmethode®

Wie fluistert er voor je

Fluisteringen/afstemmingen worden geschreven middels de Luisterkindmethode®, die is ontwikkeld door Diana Hendriks. Deze methode mag ik Saskia doorvertalen naar jou of jouw kind. Hiervoor heb ik de opleiding gehaald. Met de mix van mijn eigen invoelingsvermogen kan ik zeggen dat ik goed ben in wat ik doe. Hoe fijn is het dat ik mijn kwaliteiten kan inzetten voor hulp aan jou of jouw kind. 

Je kunt het eigenlijk zo zien dat ik doorgeefluik ben van wat ik voel en binnenkrijg vanuit de energie. Als ik mij afstem op de desbetreffende persoon kan ik zijn of haar energie voelen. Ik krijg zo door wat ik op mag schrijven. Het afstemmen gebeurt alleen als hier toestemming voor is, dit is een soort van  bovennatuurlijke wetmatigheid. 

 

Alles verloopt digitaal en op afstand

De aanvraag voor een afstemming verloopt digitaal. Dat betekent geen reiskosten, geen gedoe van een intake. Je hoeft niet bij mij langs te komen of een tijdstip af te spreken waarop je klaar moet zitten. Je hoeft alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en dan zit jouw taak erop. De werkelijke afstemming gebeurt energetisch. Goed te combineren dus met een hectisch gezinsleven of drukke baan. Het aanvraagformulier die verwerkt is in het begeleidend schrijven, ontvang je direct bij het boeken.

Wat is nodig voor een afstemming?

Voor een afstemming heb ik een aantal gegevens nodig. Namelijk een foto (waar jij of jouw kind alleen op staat), de volledige naam, geboortedatum en gezinssamenstelling. Daarbij geef je eventuele achtergrondinformatie en mag je alle vragen stellen waarop jij graag antwoord zou willen krijgen. That’s it. Zo simpel is het! Nu mag jij achterover leunen en de boodschap ontvangen

kosten en start van de afstemming

Je klikt in de shop op ‘kinderfluistering’ of op onderstaande button. Je ontvangt direct daarbij een begeleidend schrijven. De totale prijs is €80,-. Zodra ik al jouw gegevens heb ontvangen, ga ik met de afstemming aan de slag. Ik kies een moment om mij op jou of jouw kind af te stemmen en luister naar wat er gezegd mag worden. Dit gesprek (wat in de energie plaatsvindt) schrijf ik uit in een verslag, compleet met alle nieuwe inzichten en praktische handvatten. Dit verslag is de fluistering: luisterkind-afstemming. Binnen twee weken na aanvraag ontvang je de afstemming in jouw mailbox.

Verandering na de afstemming

Wanneer je de afstemming ontvangt en deze leest, is er vrijwel altijd herkenning en opluchting. Kwartjes vallen, belangrijke zaken zijn benoemd en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Nu is het aan jou om met deze nieuwe inzichten en handvatten zelf door te pakken. Fijn he? Om te ontdekken dat je dus zelf de kracht en tools hebt om aan de slag te gaan en de verandering door te zetten. Een vervolgafspraak is dan ook niet nodig.

Een afstemming is zorgvuldig

Ook al ontmoeten we elkaar niet fysiek, een Luisterkind-afstemming is mensenwerk en heel persoonlijk. Ik ga met elke afstemming zorgvuldig om en probeer hierin zo zuiver mogelijk te zijn. Dit vraag ik ook van jou. Je mag daarom alleen voor jezelf of voor jouw kind een afstemming aanvragen.
Kinderen van 10 jaar en ouder, dienen zelf ook toestemming te geven voor een afstemming. Zij zijn oud genoeg om hier over mee te beslissen.

Voor kinderen

Een fluistering: luisterkind-afstemming kan jouw kind én het hele gezin helpen!

Kinderen hebben (nog) niet altijd de woorden om te benoemen wat er aan de hand is. Ze laten bepaald gedrag zien of hebben lichamelijke klachten. Via een Luisterkind-afstemming krijg je helderheid over de dingen die bij jouw kind spelen. Zoals inzicht over boosheid en woede-aanvallen, verdriet, moeheid, slecht slapen, schoolgedrag, eetproblemen, bedplassen, verlegenheid, eenzaamheid, leerproblemen, niet willen luisteren, moeite met gezag overgevoeligheid, eczeem en onrust.

Alle vragen die jij hebt over jouw kind kun je stellen. Het onderbewuste van je kind bepaald welke onderwerpen als eerste aangepakt mogen worden.

Voor jou als ouder

Een fluistering: luisterkind-afstemming voor jou als ouder geeft nieuwe inzichten en antwoorden, zodat jij op eigen kracht weer verder kan!

Ook al loop je zelf op dit moment helemaal vast, toch is er een stem in jou die weet wat er nodig is om de boel op de rit te krijgen. Niet die kwebbelende stem in jouw hoofd of hoe het volgens de omgeving zou moeten, maar die zachte fluisterstem vanuit jouw hart. Doordat ik afstem op jouw onderbewuste komen de antwoorden die verstopt zitten onder de drukte en ruis van het dagelijkse leven vanzelf naar boven. 

Tijdens de afstemming wordt duidelijk hoe je in het leven staat en wat je te doen hebt om lekkerder in je vel te zitten. Dit kan op alle vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen, etc. Je kan alle vragen waar je tegenaan loopt stellen. 

Unknown
Luisterkind      review
Luisterkind review
Vrouw - 1979
Lees verder
Wat een bijzondere afstemming. Ik herken veel. Gek, want je kent me niet persoonlijk, dus dat je dit dan kunt voelen/schrijven vind ik mooi en bijzonder. Het geeft me wel een duidelijk antwoord op mijn vraag, super fijn!!
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2022
Lees verder
Wauw wat mooi geschreven en het is ook precies mijn zoontje! Ik kan hier veel mee, bedankt
Luisterkind      review
Luisterkind review
Vrouw - 1983
Lees verder
Ik vind het erg waardevol en ga vol verwondering aan de slag met mijn affirmatie 🙏🏻
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2016
Lees verder
De helle afstemming ontroerd mij, is heel erg herkenbaar. Fijn om te lezen hoe het echt met mijn kind gaat.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Vrouw 1992
Lees verder
Wat een mooie afstemming en vol waarheid! Heel erg bedankt! Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik dit heb ontdekt voor mijzelf en voor het omgaan met mijn kinderen.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2017
Lees verder
Heel erg mooi, en zo precies mijn kind! Dankjewel ik ga er mee aan de slag.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2017
Lees verder
Ik mag als moeder inderdaad meer in mijn kracht gaan staan. Ik weet dat hij me spiegelt maar soms is het makkelijker om je kind te helpen dan jezelf 😉 Heel erg bedankt voor de mooie afstemming. Ik herken T. hier heel erg in en we hebben een paar mooie handvatten waarmee we weer verder kunnen.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2013
Lees verder
Heel erg bedankt voor je afstemming. Fijn om zo nu en dan terug te kunnen lezen. Het gaat ons weer een stukje op weg helpen.
Previous
Next