Fluistering->Luisterkindmethode®

Fluistering
luisterkind®

Een fluistering ook wel afstemming genoemd, wordt geschreven middels de luisterkindmethode®. 

Luisterkind is een methode om met jouw kind of jij als volwassene op afstand contact te leggen. Hierbij de antwoorden op vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct verandering door te zetten. Je krijgt helderheid en inzicht in wat er zich op dieper niveau afspeelt. Deze antwoorden worden vervolgens voor je opgeschreven en naar jou toegestuurd per mail.

Boekingsinformatie PDF Begeleidend schrijven

een fluistering middels de luisterkindmethode®

Kindercoaching van een expert.

Wie fluistert er voor je

Fluisteringen/afstemmingen worden geschreven middels de Luisterkindmethode®, die is ontwikkeld door Diana Hendriks. Deze methode mag ik Saskia doorvertalen naar jou of jouw kind. Hiervoor heb ik de opleiding gehaald. Met de mix van mijn eigen invoelingsvermogen kan ik zeggen dat ik goed ben in wat ik doe. Hoe fijn is het dat ik mijn kwaliteiten kan inzetten voor hulp aan jou of jouw kind. 

Je kunt het eigenlijk zo zien dat ik doorgeefluik ben van wat ik voel en binnenkrijg vanuit de energie. Als ik mij afstem op de desbetreffende persoon kan ik zijn of haar energie voelen. Ik krijg zo door wat ik op mag schrijven. Het afstemmen gebeurt alleen als hier toestemming voor is, dit is een soort van  bovennatuurlijke wetmatigheid. 

 

Luisterkindmethode van Diana Hendriks.

Alles verloopt digitaal en op afstand

De aanvraag voor een afstemming verloopt digitaal, zonder reiskosten of intake. Vul alleen het aanvraagformulier in en jouw taak zit erop. De afstemming gebeurt energetisch, ideaal te combineren met een druk gezinsleven of baan. Het aanvraagformulier ontvang je direct bij het boeken.

Luisterkindmethode van Diana Hendriks.

Wat is nodig voor een afstemming?

Voor een afstemming heb ik een foto, volledige naam, geboortedatum, gezinssamenstelling en eventuele achtergrondinformatie nodig. Stel ook je vragen. That’s it! Leun achterover en ontvang de boodschap.

Luisterkindmethode van Diana Hendriks.

kosten en start van de afstemming

Klik in de shop op ‘kinderfluistering’ of de onderstaande button. De prijs is nu €80,-. Na ontvangst van jouw gegevens begin ik met de afstemming. Ik kies een moment om mij op jou of jouw kind af te stemmen en schrijf alles uit in een verslag met inzichten en praktische tips. Binnen twee weken ontvang je dit verslag in je mailbox.

Luisterkindmethode van Diana Hendriks.

Verandering na de afstemming

Bij het lezen van de afstemming voel je vaak herkenning en opluchting. Belangrijke zaken worden benoemd en oplossingen liggen binnen handbereik. Nu kun je zelf met de nieuwe inzichten aan de slag. Fijn toch? Je hebt de kracht en tools om verandering door te zetten, zonder vervolgafspraak. Dit is wel mogelijk voor extra ondersteuning.

Luisterkindmethode van Diana Hendriks.

Een afstemming is zorgvuldig

Hoewel we elkaar niet fysiek ontmoeten, is een Luisterkind-afstemming mensenwerk en persoonlijk. Ik behandel elke afstemming zorgvuldig en zuiver. Daarom mag je alleen voor jezelf of je kind een afstemming aanvragen. Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven, omdat zij oud genoeg zijn om mee te beslissen.

Voor kinderen

Een fluistering: luisterkind-afstemming kan jouw kind én het hele gezin helpen!

Kinderen hebben (nog) niet altijd de woorden om te benoemen wat er aan de hand is. Ze laten bepaald gedrag zien of hebben lichamelijke klachten. Via een Luisterkind-afstemming krijg je helderheid over de dingen die bij jouw kind spelen. Zoals inzicht over boosheid en woede-aanvallen, verdriet, moeheid, slecht slapen, schoolgedrag, eetproblemen, bedplassen, verlegenheid, eenzaamheid, leerproblemen, niet willen luisteren, moeite met gezag overgevoeligheid, eczeem en onrust.

Alle vragen die jij hebt over jouw kind kun je stellen. Het onderbewuste van je kind bepaald welke onderwerpen als eerste aangepakt mogen worden.

Voor jou als ouder

Een fluistering: luisterkind-afstemming voor jou als ouder geeft nieuwe inzichten en antwoorden, zodat jij op eigen kracht weer verder kan!

Ook al loop je zelf op dit moment helemaal vast, toch is er een stem in jou die weet wat er nodig is om de boel op de rit te krijgen. Niet die kwebbelende stem in jouw hoofd of hoe het volgens de omgeving zou moeten, maar die zachte fluisterstem vanuit jouw hart. Doordat ik afstem op jouw onderbewuste komen de antwoorden die verstopt zitten onder de drukte en ruis van het dagelijkse leven vanzelf naar boven. 

Tijdens de afstemming wordt duidelijk hoe je in het leven staat en wat je te doen hebt om lekkerder in je vel te zitten. Dit kan op alle vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen, etc. Je kan alle vragen waar je tegenaan loopt stellen. 

Het logo van luisterkindwerker.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Vrouw - 1979
Lees verder
Wat een bijzondere afstemming. Ik herken veel. Gek, want je kent me niet persoonlijk, dus dat je dit dan kunt voelen/schrijven vind ik mooi en bijzonder. Het geeft me wel een duidelijk antwoord op mijn vraag, super fijn!!
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2022
Lees verder
Wauw wat mooi geschreven en het is ook precies mijn zoontje! Ik kan hier veel mee, bedankt
Luisterkind      review
Luisterkind review
Vrouw - 1983
Lees verder
Ik vind het erg waardevol en ga vol verwondering aan de slag met mijn affirmatie 🙏🏻
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2016
Lees verder
De helle afstemming ontroerd mij, is heel erg herkenbaar. Fijn om te lezen hoe het echt met mijn kind gaat.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Vrouw 1992
Lees verder
Wat een mooie afstemming en vol waarheid! Heel erg bedankt! Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik dit heb ontdekt voor mijzelf en voor het omgaan met mijn kinderen.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2017
Lees verder
Heel erg mooi, en zo precies mijn kind! Dankjewel ik ga er mee aan de slag.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2017
Lees verder
Ik mag als moeder inderdaad meer in mijn kracht gaan staan. Ik weet dat hij me spiegelt maar soms is het makkelijker om je kind te helpen dan jezelf 😉 Heel erg bedankt voor de mooie afstemming. Ik herken T. hier heel erg in en we hebben een paar mooie handvatten waarmee we weer verder kunnen.
Luisterkind      review
Luisterkind review
Voor kind - 2013
Lees verder
Heel erg bedankt voor je afstemming. Fijn om zo nu en dan terug te kunnen lezen. Het gaat ons weer een stukje op weg helpen.
Previous
Volgende