Gratis

Gratis voor jou en jouw kind: mindset, spel & creativiteit!

Gratis toegang tot de online club waar vele experts hun expertise delen voor jou! Experts zoals Katie Byron, Miss Mindset – Sandra Hollaar, Professor Grutjes, Happiness Atelier en nog veel meer.

Communiceer met kinderen in kindertaal om te ontdekken hoe het echt met jouw kind gaat. Doormiddel van handige vragen, speelse opdrachten, mindset tips en interactieve middelen.

In de online club ook kortingsacties vanuit De Kinderexpert.

Werkvormen

Vele inspirerende speelse-,mindset-, werkvormen. Creatieve opdrachten om samen met jouw kind(eren) te doen voor het uiten en ordenen van gedachten, gevoelens en emoties. Kinderen vertellen met spelen!

Seminars

Vanuit diverse experts online speelse kind gerelateerde workshops en lezingen om kennis met elkaar te delen. Kennis over mindset, lichaam & geest, gevoelens, emoties en van alles om kinderen beter te begrijpen.

Magazine

Een online magazine die vol staat met kinderactiviteiten, die je samen met je kind(eren) kunt doen. De activiteiten kunnen los van elkaar gedaan worden of aansluitend. Haal de superheld in jouw kind(eren) naar boven!

check ook de kindermeditaties in de online club

ALLE KINDEREN LATEN STRALEN!

Het ontwikkelen van een zelfverzekerde en veerkrachtige mindset in een vroeg stadium is van groot belang voor een succesvol en gelukkig leven. Als kinderen leren dat het uiten van gedachten, gevoelens, emoties en het gebruik van de juiste strategieën hen kan helpen om beter alles te plaatsen, voelen zij zich sterker. En sterker is zelfverzekerder en veerkrachtiger waardoor zij helemaal kunnen zijn wie zij werkelijk zijn en zichzelf een superheld voelen. Dus word ook expert in kindertaal en weet wat jouw kind nodig heeft om te stralen.

GROEIEN

Wat is het toch fijn en soms ook super lastig om kinderen te begeleiden in het groter worden! Fysiek zijn we er voor hen met alle verzorging die zij nodig hebben. Dit is al zo intens energiegevend om te doen dat we soms het helpen in groeien van mindset even laten voor wat het is. Of we denken dat het wel goed gaat zoals het gaat. En natuurlijk gaat het vaak goed maar wat nou als het nog beter kan en je jouw kind kunt helpen om het later in de volwassen jaren nog gelukkiger te beleven. Want zeg nu eerlijk jouw onzekerheden, lastige vaste patronen en uitdagingen zijn vaak te herleiden uit jouw kinderenjaren en als dat toen toch erkend zou zijn…….

Help mee om jouw kind te laten groeien in mindset en word ook expert in kindertaal om samen de stappen te zetten.

 VEEL GESTELDE VRAGEN

  • Voor wie is de kinderexpert online club geschikt? Voor iedereen die werkt en/ leeft met kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar
  • Wanneer zie ik de inspiratie? Direct na aanmelding krijg je toegang tot de online omgeving van vele experts. Je zit nergens aan vast, er is geen spam en is dus geheel vrijblijvend om jou te helpen in inspiratie.
  • Mijn kind is “gewoon normaal” heeft het dan ook zin? Jazeker de kinderexpert online club is er juist voor het “gewone normale kind”
  • Moet ik pedagogisch onderlegd zijn? Nee dit is niet nodig, je krijgt juist in deze club veel handvatten aangereikt
  • Als ik een kindercoach of therapeut voor mijn kind nodig hebt kan ik dit dan vervangen door deze club? Nee, deze club is geen vervanging van een kindercoach of therapeut. Deze club is ondersteunend. De Kinderexpert kan wel op jouw aanvraag zelf of een doorverwijzing naar één van de kinderexperts aanbieden voor een persoonlijke coaching/ therapie sessie.

Deze gratis inspiratie is er voor iedereen die werkt en of leeft met kinderen: met elkaar alle kinderen laten stralen

De experts zoals Katie Byron, Miss Mindset - Sandra Hollaar, Professor Grutjes, Happiness Atelier en nog veel meer.