Werkvormen

Je hebt toegang tot alle werkvormen. Werkvormen zijn opdrachten die je samen kunt doen met jouw kind. De werkvormen worden regelmatig aangevuld. Kinderen vertellen met spelen!

Seminars

Je hebt toegang tot alle seminars. Regelmatig worden de seminars aangevuld. De seminars zijn gericht op informatie maar ook online workshops om samen met jouw kind(eren) te bekijken.

Magazine

Een online magazine die vol staat met kinderactiviteiten, die je samen met je kind(eren) kunt doen. De activiteiten kunnen los van elkaar gedaan worden of aansluitend. Je ware zelf als superheld showen!

Kindermeditaties

De prachtige kindermeditaties zijn van Sterrig. Zij hebben nu ook een app, super handig en waardevol. Speciaal voor jou hier als lid een code:
KM1MNDFORYOU
Gratis 1 maand toegang.

Het ontwikkelen van een zelfverzekerde, veerkrachtige mindset in een vroeg stadium is van groot belang voor een gelukkig leven. Als kinderen leren dat het uiten van gevoelens, emoties en het gebruik van de juiste strategieën hen kan helpen om beter alles te plaatsen, voelen zij zich sterker. En sterker is zelfverzekerder en veerkrachtiger waardoor zij helemaal kunnen zijn wie zij werkelijk zijn. Om hierin kinderen te ondersteunen is er de taal van kinderen: bewust kijken, luisteren, voelen naar de energie wat er al is of in actie komen wat kinderen nodig hebben.

Met elkaar alle kinderen laten stralen!