Over
mijzelf

DIT BEN IK

Ik hou van kinderen, van ondernemen en verbinden in real live en op spiritueel gebied, ben creatief van geest, ga voor eerlijkheid en heb een ijzersterke intuïtie. 

 

 

EEN BEETJE MEE TOVEREN

Mijn levenspad is niet voor niets en dat ik dol ben op kinderen is ook niet voor niets. Ik mag gaan mixen van alles wat ik heb meegemaakt, gedaan en heb ervaren! In de studie tot master kindercoach heb ik zoveel mooie inzichten gekregen ook een terugblik op mijn kinderjaren. Kindercoach is een prachtig vak en ik ben er zelf zo enthousiast over dat ik iedereen gun om er kennis van te nemen en ja daar is het idee geboren!!!

Kindercoaching is een serieus vak, mega waardevol om kinderen te coaching in omgaan met gedachten, emoties en gevoelens. Naar mijn idee kan de insteek anders: je zet kindercoaching in op het moment dat het niet goed gaat met jouw kind. Hoe zou het zijn als er vooraf coaching wordt ingezet met omgaan van gedachten, emoties en gevoelens voor het kind? Dit zal toch schelen om angst en onzekerheid te veranderen in een powerkracht. En wat te denken over de taal van kinderen die er altijd is maar zoals elke taal heb je wel informatie nodig over het hoe en wat. 

Fantastisch toch om via De Kinderexpert elkaar te helpen in het vooral luisteren naar de kindertaal plus de coaching van kinderen, preventief of met een hulpvraag, om alle kinderen te laten stralen! 

Dit is mijn manier van een beetje mee te toveren aan een mooie wereld voor kinderen, zeker omdat er steeds meer hooggevoelige kinderen worden geboren.

 

 

MOEDER EN PERFECT OP MIJN MANIER

Trotse moeder ben ik van Kyan (2015) & Benya (2017) Na de komst van Kyan mocht ik opnieuw na zeven maanden genieten van een tweede zwangerschap. Nou eerlijk dat was het niet met veel spanning door bloedingen maar uiteindelijk is Benya gehaald na twee weken over tijd. Vervolgens een tijd ingegaan van nachten en nachten een huilende baby/peuter. Reden voeding, oren, overgevoeligheid en zeker ook ikzelf! Want als ikzelf “lekker in mijn vel zat” ging het beter met Benya. Dit zag ik niet zo direct en vervolgens kwam mijn nog hardere les: een burn-out! Een tijd van niets meer kunnen geestelijk en fysiek, waarna ik daarna naar mijzelf heb moeten kijken wie ik ben, waarvoor ik sta, wie en wat mij energie geeft en mijn eigenwaarde naar een gedachten van liefdevol sturen. Nu kan ik zeggen: ik ben perfect op mijn manier, ook ik ben een mens met fouten maar mijn intentie is goed.

Verder over mij: uit het niets kan ik een idee hebben en als dit goed voelt is er direct actie. Zoals bijvoorbeeld het schrijven van mijn eerste interactieve kinderboek, binnen twee dagen was het verhaal geschreven (het totale boekproces duurde uiteraard langer). Mee gaan voor iemand anders naar een introductieavond over werken in Curaçao en vervolgens zonder het van tevoren hebben bedacht, er zelf een project gericht op kinderen gestart. In Australië op vakantie zijn en een resort “uit de brand helpen” door mee te helpen in het animatieteam. Zo kan ik nog wel even doorgaan maar dit alles komt vanuit mijn intuïtie en sturende mastermind. Toeval bestaat dan ook niet voor mij! En echt niet alles lukt maar vanuit alles is er plezier, lering en energie.

Energie is er in alles. Ik ben geboren met een sterk gevoel voor energie van anderen. Dit uit zich in een sterke intuïtie waardoor ik gevoel van andere kan voelen. Om mijn sterke intuïtie in te zetten ben ik begonnen met kindertaal te vertalen ook op zielsniveau. Dit is zo’n mooie kwaliteit dat ik die zeker MOET inzetten, want het helpt anderen en dat is iets wat ik graag doe!

studies

  • Gediplomeerd: Master Ouder-kindercoaching
  • Gediplomeerd: HBO Socialwork (CMV)
  • Gediplomeerd: HBO Bedrijfskunde (Management)
  • Gediplomeerd:MBO Sociaal pedagogische hulpverlening

Trainingen

  • SKJ geregistreerd
  • Gecertificeerd: Luisterkindwerker
  • Gecertificeerd: Vriendenprogramma trainer
  • Gecertificeerd: Ik leer leren programma trainer
  • Gecertificeerd: Poptalkcoach
  • Gecertificeerd: Coacheespel licentiehouder

werkervaring gericht op kinderen

Leger des heils

Ouder- en kindhulpverlener in beschermde vrouwenopvang.

Partou

Regiomanager van diverse kinderlocaties vanuit Estro = nu Partou.

Cardea

Jeugdhulpverlener

Hartstichting

Projectleider gezondheidsproject op diverse scholen in Curaçao en Bonaire.

Welzijnskwartier

Jongerenwerker in Teylingen.

Libertas Leiden

Buurtopbouwwerker voor gezinnen.